Nieuwe Italiaanse taallessen in Meerssen met ingang van 31 Januari 2024 roosters en cursusgelden voor maximaal 7 leerlingen in een beginners groep.

Buongiorno a tutti,  

De inschrijvingen voor de nieuwe beginnerscursus die op 31 Januari van start gaat zijn gesloten er zijn geen plaatsen meer vrij.

Hai sempre voluto imparare l’italiano e non sei mai riuscito ad iniziare. Non è mai troppo tardi per un nuovo inizio.

Heb je altijd al Italiaans willen leren en ben je er nooit in geslaagd om te beginnen? Het is nooit te laat voor een nieuw begin.

De beginners gaan in September 2024  van start  met de leergang Allegro Nuovo 1 . Dit is vernieuwde  leergang Allegro  van Intertaal. Het is een 2- delige, communicatieve leergang Italiaans, Deel 1 leidt naar niveau A1, deel 2 naar niveau A2 van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa.

De gevorderden Intermedio en vergevorderden starten in dezelfde week met de nieuwe leergang van Alma Edzione Dieci A2 e B1. Heb je al eens een cursus ergens anders gevolgd en heb je de basisgrammatica al onder de knie dan kun je bij Italiano per te ook nog instromen in een bestaande gevorderde groep.

Bij voldoende animo organiseer en begeleid  ik ieder jaar een studiereis naar een of meerdere plaatsen in  Italië. Zo blijft het bij  “Italiano per te” niet alleen bij Italiaanse taallessen  in Maastricht en Meerssen, maar wordt deze verrijkt met kunst en cultuur in Il Bel Paese zelf.

Cursusgelden  2024

Vanaf  5 tot max. 7  cursisten bedraagt het cursusgeld 17,50 Euro p.p. per uur voor 15 lessen zijnde in totaal  262,50  Euro  en 20,00 p.p. per uur voor 15 lessen van 1,5 uur  in totaal 300,00 euro

Bij  4  cursisten bedraagt  het cursusgeld  20,00  Euro voor 15 lessen van 1 uur  in totaal   300,00 Euro  en 22,50  Euro p.p. voor 15 lessen van 1,5  uur in totaal 337,50

Bij  3 cursisten is het cursusgeld  24,00 Euro  p.p.  voor 15 lessen van 1 uur  in totaal   360,00  Euro  en 25 euro  p.p. voor 15 lessen van 1,5 uur in totaal 375 Euro

Voor Prive-,  en  duolessen kan op maat een offerte worden gemaakt.

Bovenop  het cursusgeld komt een eenmalige jaarlijkse bijdrage van  20 euro voor de  administratie-,  en energiekosten. Het cursusgeld is incl. btw,  een  abonnement op  Il Giornale , onafhankelijk nieuwsblad over Italiaanse zaken en smaken dat 4 keer per jaar uitkomt en een gratis parkeerplaats tijdens de les.

Het door jou betaalde cursusgeld is niet overdraagbaar naar een volgende cursus. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.

Voor Privelessen overdag  kan ik een offerte maken.  Het is ook mogelijk om een cursus online te volgen je hoeft dus nooit een les te missen.

Twijfel je nog geef je dan op voor een gratis intake gesprek.

Grazie mille e un caro saluto,

Jacqueline Hogenhuis