Zij gingen u voor

Italiano per te heeft dit jaar de laatste cursusreeks met een 4 daagse studiereis met 10 leerlingen naar Mantua afgesloten,  waarbij de kennis van het Italiaans door iedereen in de praktijk kon worden gebracht.

Regelmatig maak ik met mijn leerlingen korte reisjes naar Italie voor het volgend jaar staan Verona en Bologna op het programma.

Begin september worden de groepslessen weer voortgezet Individuele lessen zijn op aanvraag het hele jaar door mogelijk!

Hier volgt de feedback van een aantal cursisten:

 

“Sinds september volgen wij les bij Jacqueline. De sfeer is heel ongedwongen en gezellig en de groepen zijn klein  ± 7 personen. Het boek Allegro wordt als leidraad gebruikt, maar Jacqueline staat altijd open voor ideeen zo is er bijvoorbeeld een les besteed aan Italiaanse songteksten. In het lesgeven is Jacqueline net een echte Italiaanse signora; perfecte uitspraak, druk met gebaren en  heel enthousiast. Wat wij vooral waarderen is haar hart voor de cursisten; als je een les gemist hebt, mag je deze altijd inhalen, en als zij vind dat ze te veel is afgedwaald tijdens de les, waardoor ze minder is opgeschoten dan ze in gedachten had, plant ze een inhaalles. Als je het zelf ergens niet mee eens bent, of je vindt het te snel of juist te langzaam gaan, dan is daar altijd wat aan te doen. Jacqueline is een hartelijke, spontane en gezellige persoonlijkheid en dat maakt haar lessen zo bijzonder!”

 Bianca Ensinck & Alex de Jong
Importeurs van Italiaans Terracotta
www.casadibianca.nl
 
“Ik heb de lessen als heel leuk en leerzaam ervaren, veel geleerd op een leuke enthousiaste manier. Je brengt de lessen super leuk, boeiend en met veel humor, dit maakt het extra leuk. Ik raad ook iedereeen aan die Italiaans wil leren om dit bij jou te doen. Iemand die het niet weet zou zeggen dat je een op en top italiaanse bent, heerlijk toch! Volgend jaar ben ik weer van de partij.”
 
Saskia Colombara-Swagemakers
 
 “Afgelopen jaar september, las ik in de geulbode dat er in Meerssen Italiaanse les voor beginners ging starten. De lessen waren gezellig maar ook serieus. Door enthousiaste medecursisten ben ik na de eerste reeks van 15 lessen tot aan December doorgegaan in Januari met de tweede reeks. We kregen een nieuwe groep met nieuwe gezellige enthousiaste dames. Samen met Jacqueline en medecursisten hebben we de prachtige plaats Bergamo bezocht. Kregen natuurlijk opdrachten om ons geleerde Italiaans te testen. Deze dag heb ik met mijn zus en mijn moeder nog eens over gedaan. Door het feit dat alleen ik Italiaanse les heb gevolgd en me meer op mijn gemak voelde ( fouten durven maken )
sbagliando s’impara was ik uiterst verbaasd dat ik mij goed verstaanbaar kon maken! Dus Jacqueline door jou manier van les geven, heb ik het afgelopen jaar veel geleerd en in de praktijk kunnen brengen en ben ik dan ook van plan door te gaan met de lessen in september.”
 
Mille grazie!
Ciao e a presto
Dion Poper