Italiaanse les in Meerssen September 2019

Bent u van plan om Italiaanse les in Maastricht, Meerssen omgeving te volgen? Ieder kwartaal starten nieuwe cursusreeksen Italiaans voor vakantiegangers. Dus neem vooral contact met mij op voor informatie of bijvoorbeeld een intake gesprek. Nieuwe cursisten kunnen continu toestromen tot de lessen. In overleg stemmen we uw cursus Italiaans af op de manier die het beste bij uw wensen past. Zo kunnen we naast ‘s avonds ook andere sessies overdag inplannen. Met enige regelmaat starten er nieuwe sessies die op deze website Italianoperte.nl worden vermeld.

Aan de hand van de instaptoets op de website van www.conpiacere-online.nl kunt u kijken op welk niveau u zit.

In de Italiaanse les maak ik bij Italiano per te gebruik van twee methodes. Con Piacere 1 en 2  van de Uitgeverij Intertaal voor de beginners en voor de wat verder gevorderden Al Dente 1 en 2 met Nederlandse grammaticale uitleg en voorzien van veel luisteroefeningen en videomateriaal  van Edizioni Casa delle Lingue en Uitgeverij Talenland

Met de cursisten plan ik geregeld tripjes naar Italië. Zo blijft het met Italiano per te niet alleen bij Italiaanse les in Maastricht en Meerssen, maar past u in Bella Italia toe hetgeen u heeft geleerd.

Eind Maart ga ik met mijn cursisten  naar Verona.

Groeps-, en privélessen en instromen

Om de Italiaanse les zo goed mogelijk te laten verlopen is het minimale aantal deelnemers per groep 5 en het maximale aantal 8 . Grotere groepen worden opgesplitst. Gevorderde Italiaanse spreker of nog maar een beginner? Op dit moment geef ik les aan verschillende niveaus. Instromen in de Italiaanse les na het maken van een instaptoets kan dan ook op ieder moment. Deze instaptoets kunt U vinden op www.conpiacere-online.nl.  Een gratis kennismakingsles bijwonen kan altijd.
Conversatie en privélessen overdag kunnen op maat worden samengesteld. Prijsopgave op aanvraag voor groepjes van minder dan 5 personen.

Wilt u zich opgeven voor een van deze groepen Italiaanse les of heeft u liever Italiaanse privéles aan huis, stuur mij dan een e-mail met uw motivatie, vooropleiding en talenkennis en gewenste cursus naar  Jacquelinehogenhuis@gmail.com

Nieuwe beginnerscursussen gaan van start vanaf September en Oktober 2018. U kunt altijd vrijblijvend  bij mij  informeren via de link contact op deze website

De kosten voor alle groepslessen bij een minimum aantal van 5 personen bedragen € 15,00 per les van 1,5  uur les  in totaal  € 230,00 incl. administratiekosten voor 15  lessen bij  deelname van maximaal  8 cursisten. Voor het lesmateriaal van Con Piacere  bent u voor de beginnerscursus € 70 kwijt en voor de cursussen met de leergang Al Dente in totaal € 40,00

Gedurende de schoolvakanties en op feestdagen wordt er geen les gegeven.

Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving per e-mail of inschrijving via de link contact  op deze website.

Gelieve het cursusgeld overgemaken tenminste  2 weken voor aanvang van de cursus op mijn ING Zakelijke rekening IBAN NL85INGB0006 066228 ten name van “ Italiano per te” te Ulestraten, onder vermelding van Uw naam en cursusdag. Gespreide betaling is in overleg altijd mogelijk.
Mocht u een Italiaanse les onverhoopt missen dan kunnen we altijd kijken in overleg of u de gemiste lesstof op een ander tijdstip kunt inhalen. Restitutie voor niet genoten lessen is niet mogelijk. In principe hoeft u dus geen enkele les te missen.

Alle groepslessen worden gegeven in de vergaderzaal boven Café de Keizer in Meerssen  met voldoende vrije parkeerplaatsen in de buurt. Deze mooie zaal wordt ons gratis aangeboden door Guido en Jos  de uitbaters van  Café de Keizer.

Met vriendelijke groeten,

Jacqueline E.C.M. Hogenhuis